Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Какви са грешките,които правите когато стартирате онлайн бизнеса си?

rolqta-na-marketinga-v-biznesa

1.Бизнес се прави с любов

Бизнесът е много важно нещо.Грешката , която правите е, да стартирате бизнес , но с цел за печалба , не и с желание за развитие.Една работа не се ли върши с любов и желание , тя рядко става успешна.2.Не използвате успешен бизнес модел

Когато стартирате бизнес в интернет, е нужно да помислите дали този бизнес модел е устойчив – дали има условия за устойчив ръст и достатъчно много потенциални купувачи, които купуват подобни продукти.Интернет магазин , обучения в интернет, онлайн медия са някои устойчиви бизнес модели,които можете да използвате.

3.Не качествени рекламни и промоционални заглавия

Инструментът ,които ви е нужен за успешен бизнес,маркетинг и успешна реклама са думите.Много е важно какво поднасяте на вашите потребители.Опитвайте различни заглаваия на рекламата си,за да видите кое ще работи и кое не.

4.Не разпределяте правилно времето си

Огромна част от времето хората губят в дейности, които не водят до генериране на приходи. Липсата на фокус върху дейностите които генерират приходи води до незадоволителни резултати и често отказва предриемачите.

5.Липса на образование

За да се захванеш с даден бизнес,ти трябва да си наясно какво точно правиш,каква е целта и как да я постигнеш.Трябва да имате желание да се развивате ,да се учите на нови неща.Просто трябва да обичате това което правите и да продължавате да развивате все по-нагоре бизнесът си.

 

Ментор България
Ментор България
МЕНТОР България ЕООД е бързоразвиваща се компания, ангажирана основно в сферите на Информационните и комуникационни технологии и в частност сегментирана в нишата на изработката на интернет страници, информационни портали и електронни магазини, презентационни и промоционални сайтове. Консултантската дейност по подготовка и управление на проекти, финансирани от Европейските структурни и инвестиционни фондове. Център за професионално обучение. НАУЧИ ПОВЕЧЕ ЗА МЕНТОР БЪЛГАРИЯ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *