Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Какво не знаете за уеб сайта на малкия бизнес

izrabotka_na_sait_3design_4821102166

Притежавате малък бизнес,който искате да се развива и да достига до по – голяма аудитория ,но ви се струва трудно за изпълнение, защото нямате нужните знания или твърде скъпо, ако се изработи от друг.Много малки бизнеси, не само в България, но и в световен мащаб, нямат уеб сайтове. Поради тази или друга причина.Ще разгледаме някои интересни факта дали да имате сайт или не.

Собствения сайт изобщо не е толкова скъп,колкото си мислите.

Сайтът ви може да е скъп единствено ако  искате допълнителни функционалности и персонален дизайн.Но  говорим за малък бизнес , и надали ще бъдете толкова претенциозни относно дизайна на сайта ви.Разбира се не трябва да се съгласявате и на най-евтиния вариант,но и няма нужда да е с много кичозен дизайн.Ако имате малък бизнес, на вас ви трябва сайт, който да ви представи в онлайн пространството. Не ви е достатъчно участието само в бизнес каталог, но ваше лично място. От сайта можете да ги подканите да ви последват в социалните мрежи. А от там, да посетят и физическия ви магазин, от където да направят реална покупка.

Не е скъпо да ти изработят сайт

Не можете да си направите сайт,вижда ви се трудно ,отнема много време,нерви и усилия,не е нужно да се мъчете,дайте тази задача на уеб дизайнери с каквито разполагаме и ние МЕНТОР България гр.Шумен. Ще ви направим страхотен сайт,за малко време,все пак това ни е работата,да сме от полза на бизнесът ви.

Бизнесът ви се нуждае от уеб сайт

Важното за един сайт е първото впечатление на потребителя,трябва да направите престоя му лесен,комфортен и уютен.Много голям процент от хората търсят изгодна оферта,няма значение за тях от кой сайт ще я получат,важното за тях е да не се бръкнат много в джоба.Ако вие сте им направили добро впечатление онлайн и те вече ви вярват, ще се отправят директно към истинския адрес на вашия магазин.Уеб сайтът не е скъпа инвестиция, която дава не просто отлични, а измерими в проценти и печалби финансови резултати. Дали градите имидж или търсите директни продажби, крайната цел винаги е една – да поддържате и развивате бизнеса си.

Ментор България
Ментор България
МЕНТОР България ЕООД е бързоразвиваща се компания, ангажирана основно в сферите на Информационните и комуникационни технологии и в частност сегментирана в нишата на изработката на интернет страници, информационни портали и електронни магазини, презентационни и промоционални сайтове. Консултантската дейност по подготовка и управление на проекти, финансирани от Европейските структурни и инвестиционни фондове. Център за професионално обучение. НАУЧИ ПОВЕЧЕ ЗА МЕНТОР БЪЛГАРИЯ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *