Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Мобилен маркетинг – какво да очакваме през тази година?

145704_1

През изминалата 2015 година времето прекарано пред мобилния телефон е много повече , отколкото пред компютъра.Мобилните маркетинг стратегии са се увеличи също така, за да се отговори на този голям интерес от страна на потребителите в световен мащаб.Много повече хора предпочитат да сърфират в интернет чрез мобилните си устройства.

Очаква се компаниите да отделят повече средства за мобилни реклами от предходната година.С това увеличение на инвестицията компаниите се нуждаят от ефективни мобилни маркетинг стратегии за тяхното присъствие.С промяната от десктоп към мобилни приложения, е нужно създаделите на програми да обърнат по-голямо внимание на потребителската сигурност.Компаниите трябва да са наясно с тази промяна и да вземат под внимание сигурността на потребителя, който използва неговите приложения или сайта му. Нужно е сайтът ви (ако имате такъв) да има мобилна версия.Това е голям плюс за бизнеса ви.Така потребители ще достигат много по – лесно до вас и вашите предложения.Ключът за справяне с предизвикателствата на мобилния маркетинг е подобряване на потребителското удобство.През телефона трябва да можем да правим почти всичко онлайн.Хората искат един и същи вид комфорт, свързаност и възможност, когато са на път или чакат на опашка или са видели реклама на вашата фирма  и използват своите мобилни телефони,за да разберат какво предлагате.С увеличеното използване на мобилни устройства, с които правим почти всичко онлайн – от пазаруване, чатене, до търсене на нова дестинация за следващата ни почивка. През 2016 ще продължи увеличението на използването на мобилни телефони за сметка на десктоп устройствата.

Ментор България
Ментор България
МЕНТОР България ЕООД е бързоразвиваща се компания, ангажирана основно в сферите на Информационните и комуникационни технологии и в частност сегментирана в нишата на изработката на интернет страници, информационни портали и електронни магазини, презентационни и промоционални сайтове. Консултантската дейност по подготовка и управление на проекти, финансирани от Европейските структурни и инвестиционни фондове. Център за професионално обучение. НАУЧИ ПОВЕЧЕ ЗА МЕНТОР БЪЛГАРИЯ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *