Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Няколко съвета за повече продажби

kodo

В наши дни процентът хора, които пазаруват онлайн, се увеличава с всяка изминала година.Това е толкова лесен вариант за избор на подарък,без разкарване по магазините особено облекчение е за мъжете,който не обичат ходенето по магазини и чуденето какъв подарък да изберат.Наближава 8-ми март така,че онлайн пазаруването е отново в ръцете на мъжете.

Ето някои важни практики за увеличаването на продажбите.

1.Често използвана техника е да сложите брояч до времето, когато изпращате последната пратка от склада си. Често хората се отказват от купуването на продукт онлайн, защото няма да успеят да го получат навреме, по този начин ще стимулирате потребителите си да извършат продажба преди определен час.Много потребители избират да купят подарък в последния момент, и за това е добре да са сигурни,че дори в последния момент ,ще получат подаръка навреме.Трябва клиента да ви има доверие.

2.Другият вариант,който може да не се хареса на всеки,но все пак е търговски трик, можете да добавете към цената на продукта и доставката,а клиента да знае ,че доставката е безплатна.Така  повечето потребители биха били склонни да закупят продукта от вас.Както се казва,че кой не обича безплатното.

3.Друга важна стъпка е продуктът ви да бъде много добре описан,да има снимки на всички детайли.За да може клиента да е сигурен в това което закупува.

4.И не на последно място,много е важно да имате така наречения online – chat.Ако клиента има въпрос или иска да даде по точно обяснение за доставката да може да се обърне към вас и разбира се да получи бързо отговора си,преди да се е отказал изобщо от вашите услуги.

Ментор България
Ментор България
МЕНТОР България ЕООД е бързоразвиваща се компания, ангажирана основно в сферите на Информационните и комуникационни технологии и в частност сегментирана в нишата на изработката на интернет страници, информационни портали и електронни магазини, презентационни и промоционални сайтове. Консултантската дейност по подготовка и управление на проекти, финансирани от Европейските структурни и инвестиционни фондове. Център за професионално обучение. НАУЧИ ПОВЕЧЕ ЗА МЕНТОР БЪЛГАРИЯ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *