Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Продава ли успешно сайтът ви или не?

sales-machine

Много са важни първите секунди  поглед от посетителя на даден сайт са от голямо значение.Посетителите ще се задържат по-дълго време, ако намерят нещо значимо още при първия хвърлен поглед.Важно е да не се натрапва самия сайт на потребителите.Той трябва да бъде уравновесен,не кичозен.

Изображенията в сайта играят важна роля с влиянието върху умовете на потребителите.Разкривените, неподходящи или миниатюрни изображения ще разклатят потенциала на фирмения сайт.Всичко във вашия сайт,трябва да бъде в синхрон,добре изпипано.Никой потенциален посетител на вашия сайт няма да го разгледа обстойно,ако нещо не му хареса от пръв поглед.Разбира се,че не можете да угодите  и на всички потребители.И цветовете играят много важна роля във влиянието на посетителя.Те са покривало, зад което се спотайват здрава логика и психология. Те могат да съдействат за успеха на един сайт или за неговия упадък.Друго важно правило за успеха ви е да поддържате сайта си всекидневно , да качвате новата информация бързо и да се отървете от остарялото съдържание във вашия сайт.

В днешно време новите технологиите са ни ,,превзели“ и всеки човек има телефон с интернет.Докато чакат на опашка,докато пътуват, хората са в интернет пространството от своите мобилни телефони.Така че е много важно ,вашия сайт да има и мобилна версия,за да може да достигате до повече потенциални потребители.(В пакета на Ментор България,мобилната версия е включена към цената.)

И не на последно място  вашия сайт , трябва да предоставя контакти с вас и със служителите ви.Добре е да има телефонен номер, skype, facebook и др.Правилното разпределение на данните за контакти помага за доброто представяне на сайта.

Ментор България
Ментор България
МЕНТОР България ЕООД е бързоразвиваща се компания, ангажирана основно в сферите на Информационните и комуникационни технологии и в частност сегментирана в нишата на изработката на интернет страници, информационни портали и електронни магазини, презентационни и промоционални сайтове. Консултантската дейност по подготовка и управление на проекти, финансирани от Европейските структурни и инвестиционни фондове. Център за професионално обучение. НАУЧИ ПОВЕЧЕ ЗА МЕНТОР БЪЛГАРИЯ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *