Нашата история

Разберете повече за нас и нашите проекти.

35Преподавателя
68Предлагани курса
56Обучителни бази
940Записани курсиста

“Тайната на вечната младост е да се учи всеки ден нещо ново.”

Солон

Кои сме ние?

МЕНТОР БЪЛГАРИЯ ЕООД е дружество заето в три основни направления:

Информационни и комуникационни технологии - изработка уеб решения - статични и фирмени сайтове, информационни портали, електронни магазини и специализирано програмиране в интернет среда.

Изготвянето и управлението на проекти финансирани от Европейските структурни и инвестиционни фондове безспорно е една от дейностите на дружеството, с която заема голям пазарен дял, какво в Шумен и региона, така и на национално ниво. Този факт се дължи на големият брой подготвени външни експерти, с които разполага фирмата.

Център за професионално обучение локализиран с централно управление в гр. Шумен и в челната тройка по предлагани брой курсове и записани чакащи обучение курсисти.

Комплексните услуги, които предлагаме ни дават правото да твърдим, че можем да сме полезни на нашите клиенти в широк диапазон от техните нужди.

 

Обучение при нас?

МЕНТОР БЪЛГАРИЯ ЕООД придобива лиценз за център за професионално обучение след лицензионна процедура продължила близо година и по този начин става втория по големина обучителен център в област Шумен.

Центъра предлага обучение по общо 68 обучителни курса, като 51 от тях са за придобиване на професионална квалификация, а 17 са ключови компетентности и езиково обучение. За успешното придобиване на професионална квалификация от обучаемите работят 29 преподавателя, част от които са преподаватели в Шуменки университет, други в професионалните гимназии в Шумен, а не липсват и такива от реалния работещ сектор в града.

Обученията по професионална квалификация и ключови компетентности се извършват в общо 15 учебни бази с над 50 обучителни помещения, намиращи се в средни училища, бази на синдикални организации, работещи фирми и т.н.

След успешно преминат курс за професионална квалификация обучаемите получават свидетелство, което е еквивалентно на документите предоставяни от професионалните гимназии. Всяко издадено свидетелство притежава уникален номер, под който в регистъра на МОН е вписано лицето успешно завършило професионалната квалификация. Документа е валиден и се признава на територията на Европейския съюз.

 

Запознай се с нашия екип

Нашите преподаватели са истински професионалисти в областите, в които преподават.

Присъедини се
images

Галина Костадинова

Техника и технология на текстила и облеклото
images

Д-р Светослав Вацов

Икономист
11_DxO-200×300

адв. Веселин Пенчев

Адвокат
12088407_10205229798164009_8153831258200578197_n

инж. Ева Христова

Компютърен инженер

blog lam dep | toc dep | giam can nhanh

|

toc ngan dep 2016 | duong da dep | 999+ kieu vay dep 2016

| toc dep 2016 | du lichdia diem an uong

xem hai

the best premium magento themes

dat ten cho con

áo sơ mi nữ

giảm cân nhanh

kiểu tóc đẹp

đặt tên hay cho con

xu hướng thời trangPhunuso.vn

shop giày nữ

giày lười nữgiày thể thao nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thonmau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcmphụ kiện thời trang giá rẻ