Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Актуални въпроси за интернет рекламата

Актуални въпроси за интернет рекламата

Internet-Marketing_Shumen1. Интернет маркетинг?

Това е онлайн маркетинг и е един от начините да се промотирате продукти или услуги в интернет. Като например:

  • SEO – оптимизация за търсещите машини
  • E-mail маркетинг
  • Реклама чрез банери
  • Вирусен маркетинг
  • Присъствие с профил, постове и реклама във форуми и социални мрежи

Но основното  оръжие за печелене на клиенти в интернет си остава вашият собствен сайт.

 

2. Какъв трябва да бъде сайтът ми за да е успешен?

Той трябва да е съобразен с услугите, които предлагате. Бързо зареждащ, с точна и изчерпателна информация. Ако искате да имате успех в интернет маркетинга, сайтът ви трябва да ги подтиква към ясни действия – купи, кликни, попълни, спечели.

 

3. Възможно ли е да търся клиенти в интернет?

Да , възможно е!В Интернет могат да се намерят най-подготвените клиенти – тези, които наистина знаят какво търсят и какво искат. Трябва да ги запознаете с това какво предлагате, какви са предимствата ви, спрямо конкуренцията и не на последно място трябва да сте лесно откриваеми за вашите клиенти. Така че в първият случай клиентът може да проучи всичко свързано с вас, което може да се открие в интернет, а във втория вероятно ще е достатъчно да сайтът да излиза на първите места при търсене и телефонът за поръчка да е лесен за откриване.

 

4. Каква е разликата между това да излизам в Google на първо и на двадесет и първо място?

Разликата е там , че повечето потребители гледат само първата страница , максимум втората от Google търсачктата. Колкото сте по – напред толкова по – голям шанс имате вашият сайт да бъде посетен.Иначе казано, с всяко по-долно място в класирането на вашият сайт, вие стъпка по стъпка се отдалечавате от потенциалните си клиенти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *