Полезно

Процеса на изграждане на уеб сайт

Изграждане на уеб сайт – от къде да започнете, а сега накъде?

За правилното изграждане един работещ уеб сайт е нужно да минете последователно процеса със следните стъпки:

 1. Изпратете запитване за изграждане на уеб сайт– това можете да направите от ТУК или се свържете с нас ТУК. За да се запознаете с досегашната ни работа можете да разгледате нашето ПОРТФОЛИО
 2. Ще получите оферта от нас като от нея ще разберете цената за изграждане на уеб сайта, срока, параметрите на поръчката и т.н.
 3. Ще направим работна среща с Вас за да уточним структурата и дизайн
 4. Сключваме договор за изграждане на уеб сайт, в който ясно се посочват всички наши ангажименти по изработката на сайта, а Вие сте защитени, че ще завършим поръчката качествено и в срок.
 5. Предоставяте ни материалите необходими за изграждането на уеб сайта – текст, снимки, лого и други
 6. Представяме Ви beta версия (тестова версия), която вие да разгледате да тествате функционалността, като посочите корекциите, които искате да нанесем
 7. Нанасяме корекции
 8. Представяме Ви последна версия
 9. Оптимизираме новия Ви сайт за търсачките
 10. Предоставяме Ви административен достъп – име и парола
 11. Предоставяме ви обучение и/или ръководство за администриране на новият Ви уеб сайт
 12. Ползвате 3 месеца безплатна пълна поддръжка, в която би следвало да се научите да администрирате сайта си и да не Ви се налага да плащате допълнителни средства за поддръжка на информацията.

Едно изграждане на уеб сайт, което е хаотично и няма да Ви донесе успех или ще Ви забави. Но ние от МЕНТОР СТУДИО сме натрупали опит и практика и знаем, че това е една от най-добрите последователности, които можете да последвате.