Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

5 причини да имате Бизнес Сайт

5 причини да имате Бизнес Сайт

sait_Shumen1. Вече не сте невидими

Бизнес сайта е нашето лице пред клиентите. Когато някои иска да разбере повече за фирмата ни от визитка или facebook страница, видял дори случайно името минавайки покрай офиса ни или чул препоръка от приятел, първото нещо, което ще направи е да ни потърси в интернет. Ако не ни открие там, шансът да разбере повече за нас намалява значително, а оттам и продажбите.

2. Информация на едно място

Това е наистина полезно. Представете си място, което да посочите и всеки ваш клиент без дори физически да отива да го прави с един клик на мишката. Да може да провери всичко, което го интересува за предлаганите от вас услуги и продукти. Спестявате си часове обяснения, намалявате изразходваното време за обслужване на клиента и.

3. Стилно  представяне

Всички обичаме добре изглеждащите и стилни неща. Всеки поглежда към „новият I-phone“ заради лъскавата реклама по телевизията или пък иска последен модел кола, защото представянето и е било безупречно. Имате нужда от представяне и да изглеждате на ниво. Ако искате хората да ви приемат насериозно. В днешно време не е достатъчно само да имаш офис и добре работещи служители. Остави сайтът ти да работи за теб. Дори да нямаш най-скъпият офис на света, хората виждат един елитен бизнес сайт и автоматично предполагат, че услугите и качеството предлагани от вас са най-добрите и няма място за колебания.

4.Гарантирате сигурност

Какво е да си фирма без сайт? Същото като да си фирма без визитни картички, служебен телефон, транспорт и офис. Колко сериозно е това в очите на клиентите ви? Да се поставим на мястото на клиента и да видим, кои са нещата, които носят доверие у всеки. Бизнес сайта може да е скъпа инвестиция, но ползите са многократни, а инвестицията еднократна. Инвестирайте разумно!

5.Значително завишаване на продажбите

Дори и сайта Ви да не е с модул за онлайн поръчки и каталог с продукти, вие ще достигнете не само да хората, които минават покрай магазина Ви, но и до всички потребители в Интернет. Важно е да популяризирате продуктите и услугите си в Интернет, защото в момент на нужда съвременния човек отваря гугъл и написва търсеното от него, а ако не сте там – ще изгубите и този клиент.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *