Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Има ли полза от блогването за бизнеса и маркетинга?

Има ли полза от блогването за бизнеса и маркетинга?

Искате повече посетители на сайта си,не е толкова лесно.Първо , хората които пишат директно името ви в браузера, са ваши познати които го знаят.Клиенти , които не са запознати с вашия бизнес няма как да ви намерят щом незнаят името ви. Ето го и най-ефикасното решение – блогове, социални мрежи и търсачки. За да разберете как точно работи това, малко термини за загрявка, преди да Ви хвърлим в дълбоките води.

Блогът е място за промотиране на съдържание за вашия бизнес. Чрез него се привличат потенциални клиенти и редовно се информират настоящите. Блогът е лесен начин за представяне на нужната информация.Един блог със своето съдържание изгражда доверие и Ви превръща в експерт в индустрията.

Успешния блог съдържа информация с отговори на въпроси , свързани  с проблеми, с които хората се сблъскват. Преди време думата „блог“ се свързваше с личните блогове за живота на хората, но днес има нова практика – чести публикации с ново и интересно съдържание за бизнеса/индустрията с цел привличане на нови клиенти.Всеки път, когато се напише една статия онлайн, това я превръща в нова страница, което е още една нова възможност за класиране в по-предни позиции. Това от своя страна означава нов трафик за сайта ви.

Блогът помага  ли  на бизнеса ви?

Бизнес блогване –Преди време думата „блог“ се свързваше с личните блогове за живота на хората, но днес има нова практика – чести публикации с ново и интересно съдържание за бизнеса/индустрията с цел привличане на нови клиенти.

Онлайн присъствие – Това е една възможност хората да търсят вас и да ви намерят в интернет пространството. Бизнесът Ви да се появява в търсещи машини, социални медии, в други блогове и т.н.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *