Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Интернет рекламирането – не всичко е във Facebook

Интернет рекламирането – не всичко е във Facebook

Изпитаният метод за успешна реклама е създаването на блог. Идеята на тази страница е да не бъде изцяло рекламна. Целта и е, клиентите да могат да намерят информация за неща,които ги вълнуват. Трябва да задържите интереса на вашите потребители. Да говорите за теми които вълнуват аудиторията. Трябва да се превърнете в източник на информация за вашите потребители.

Три са основните стълба на които се гради един блог. Трябва да провокирате емоция, без значение каква ще е тя. Хората има скрито вълнение към новостите. Страницата ви трябва да обучава и да дава знания.

Към кого компаниите трябва да отправят своите послания. Към колеги, клиенти, а защо не и конкуренти. Доброто обслужване е най – силното конкурентно предимство. Всяка фирма трябва да си изготви списък с всички хора, с които общува по някакъв начин, било то банки, държавни структури, доставчици и други. Целта е тя да си създаде такъв имидж, че хората да я препоръчват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *