Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Предимствата от наличието на сайт

Предимствата от наличието на сайт

77853142Има собственици на бизнес, които не се доверяват на този тип популярност – сайтът. Не знаят какви ползи могат да си извлекът от този тип реклама и до колко по – голяма аудитория достигат. Уеб сайт базиран на система за управление на съдържанието е предпочитан вариант за собствениците на бизнес, които желаят да популяризират своята компания онлайн.

Много от фирмите имат интернет достъп, но собствен сайт имат много малък процент от тези фирми. В сравнение със нашата страна, в Европейския съюз около 80% от фирмите разполагат със собствен, фирмен уеб сайт, представящ сферата на дейност, както и самите продукти/услуги, предлагани от дадената фирма.Тези фирми са разбрали ползата от интернет, доверили са се и печалбите не се бавят. Ако нямате сайт, с който да представите своя бизнес, това означава че “подарявате” клиентите си на Вашите конкуренти, които отдавна са се погрижили за своето интернет присъствие.

Ако искате повече хора да разберат за вас и за вашият бизнес, трябва да се доверите на рекламата в интернет. А за да се възползвате от тази възможност ви е нужен уебсайт. Там вашите клиенти, ще получават информация за вашата фирма и ще могат да се свържат с вас.Повечето потребители предпочитат да закупят продукт/услуга от самостоятелен фирмен сайт на компания, вместо от такъв, създаден чрез безплатна платформа или страница от каталог – причината е, че те смятат фирмата с наличния самостоятелен сайт за по-надеждна

Ако имате още въпроси, свързани с ползите от наличието на корпоративен сайт или електронен магазин, който да представи вашият бизнес пред онлайн аудиторията – не се колебайте да ни потърсите. МЕНТОР България е на вашите услуги!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *