Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Бизнеса Ви нуждае ли се от представяне във Facebook?

Бизнеса Ви нуждае ли се от представяне във Facebook?

1. Необходимо е  време

Време за да достигнат клиентите до вас. Време за да подновявате информацията, снимките и някакви промени.Време да четете коментарите и отзивите за вашия сайт.

2.  Facebook не е за работа

Трябва да улучите точното време в което аудиторията е свършила работа и ще може да види вашата информация в фейсбук. Само тогава бихте могли да имате полза. Но имате ли собствен сайт там нещата стоят по друг начин. Потребителите, които се интересуват какво ново предлагате или какво се случва с бизнеса ви, по всяко едно време може да влезе в сайта ви и да види информацията която търси.

3. Facebook е място за споделяне, а не за съдържание

Facebook е създаден за отношения , за по – лесна връзка между хората. Там да рекламирате вашия бизнес не е голям плюс. В Facebook може да рекламирате сайта си и чрез него да имате нови и нови посетители.Насочете усилията си към поддръжка и създаване на съдържание за уеб сайта си, а Facebook използвайте, за да насочите клиентите към него.

 4. Голяма конкуренция за вниманието във Facebook

Стартирането на успешна Facebook страница днес е много по-предизвикателно. Трудностите произтичат основно от огромния брой потребители и начина, по който работят бизнес страниците. Много хора се възползват от  Facebook рекламата. А тя не е достатъчна.

5. Занемарена страница е по-лоша от никаква страница

За да бъде успешно представянето на фирмата Ви във Facebook трябва да изградите интерактивна и приятна страница, а това изисква много време и усилия. Страницата Ви трябва да предлага подходящо и актуално съдържание и да бъде допълнение към Вашия бизнес – място където създавате връзка с клиентите. Ангажирането на определено количество ресурси е задължително.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *