Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

7 причини да имате мобилен сайт

7 причини да имате мобилен сайт

1.Ръст в използването на смартфони
Интернет е медията с най – голямо потребление. Потреблението на мобилен интернет е бързо развиващ канал за комуникация.Все повече потребители използват интернет предимно от мобилни устройства.

2.Рекламни кампании

Мобилната версия позволява да обслужите нуждите на клиентите си. Пускайте рекламни кампании. В днешно време ако бизнеса ви има сайт , той трябва да има опция и за мобилна версия, за да достигнете до по – голяма аудитория.

3. Конкуренция

Повечето фирми вече са наясно кое върви на пазара и  как да са в ,,крак с модата“. И си имат мобилна версия на сайта си. Не губете време – някой вече печели повече от мобилният си сайт.

4.Цена 

Цената е включена в нашия пакет.

5.Бързина на зареждане

Директен достъп до информация сега и веднага – бързината на зареждане на Вашия сайт може да се окаже ключов елемент за задържане вниманието на потребителя върху съдържанието

6.Бърз достъп до търсената информация

Опростената навигация позволява с няколко клика потребителят да намери това, което го интересува и то поднесено във формат, удобен за сърфиране през мобилно устройство

7.Четимост

Четливост на текста – използван е подходящ размер на шрифта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *